Huurrecht

Het huurrecht gaat over overeenkomsten waarbij de ene partij zich aan de andere partij verbindt om een zaak of gedeelte van een zaak in gebruik te verstrekken en de andere partij zich verbindt tot een tegenprestatie. Daarbij kan gedacht worden aan o.a. het verhuren van een woning, het verhuren van een bedrijfspand of het verhuren van auto’s.

VLDW Advocaten treedt al decennia lang op als advocaat en juridisch adviseur van zowel verhuurders (o.a. woningcorporaties) als huurders. Onze advocaten beschikken daarom over ruime juridische kennis en ervaring op huurrechtelijk gebied. Ook beschikken zij over goede contacten met grote verhuurders en overheden, waardoor zij vaak zonder te procederen huurkwesties oplossen. Indien nodig zullen zij echter ook niet aarzelen om de procederen.

Huurrechtelijke thema’s
In het huurrecht kunnen verschillende problemen ontstaan. Daarnaast kan het raadzaam zijn om voorafgaand aan een huurovereenkomst deskundig advies in te winnen om te voorkomen dat er tijdens de huurovereenkomst of na afloop problemen ontstaan. Wij adviseren en begeleiden u op het gebied van verschillende huurrechtelijke thema’s, waaronder:

Bent u op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in het huurrecht?
Dan bent u bij VLDW Advocaten op de juiste plek. Informeer wat we voor u kunnen betekenen.

Mr. B. (Benne) van Leeuwen
Er liggen kansen in iedere lastige situatie
Mr. J.A. (Jeroen) de Waard
Maatwerk zonder ballast
Mw. Mr. V.J.C. (Vanessa) Pieters
Persoonlijke zaken vragen om een luisterend oor
Mw. Mr. J.J. (Cora) Blaak-Looij BA
Oplossingsgericht, niet denkend in problemen
Mr. J.A.M. (Jos) de Kerf
Uw advocaat, voor dienstverlening op maat!
Mw. Mr. W. (Wendy) van der Sande
Grensverleggend, voor de beste oplossing
Mr. J.S.W. (Jan-Willem) van Vossen
Creëren en identificeren van kansen