Bedrijfsruimte

290-bedrijfsruimte

De 290-bedrijfsruimte staat ook wel beter bekend als de zogenoemde middenstandsbedrijfsruimte. Gelet op de grote financiële belangen die vaak bij bedrijfsruimtes op het spel staan, wordt er veel geprocedeerd in Nederland met betrekking tot bedrijfsruimtes. De advocaten van VLDW Advocaten kunnen zowel huurders als verhuurders bijstaan bij juridische procedures met betrekking tot 290-bedrijfsruimte.

Extra bescherming huurders 290-bedrijfsruimte

Huurders van deze vorm van bedrijfsruimte worden in Nederland extra beschermd vanwege het uitgangspunt dat het sociaal en maatschappelijk wenselijk is dat de detaillist die middenstandsruimte huurt zijn onderneming kan opbouwen om een inkomen te generen en om goodwill op te kunnen bouwen. De bescherming van de huurder van 290-bedrijfsruimte komt vooral tot uitdrukking in vaste huurtermijnen, beperkte opzeggingsmogelijkheden, het systeem van huurprijsaanpassing en het recht tot indeplaatstelling.

Advies over 290-bedrijfsruimte

Procederen zorgt echter voor veel kosten, frustraties en onzekerheid. VLDW Advocaten adviseert haar klanten dan ook altijd om voorafgaand aan een huurovereenkomst een advocaat in te schakelen om zich vooraf te laten adviseren over de (on)mogelijkheden met betrekking tot 290-bedrijfsruimte. Het goed inrichten van een huurovereenkomst vooraf kan veel problemen gedurende de huurovereenkomst voorkomen. De advocaten van VLDW Advocaten hebben ruime ervaring met adviseren over huurovereenkomsten aan zowel verhuurders als huurders. Aarzel dus niet en neem bij vragen gerust contact op met Jan-Willem van Vossen.

Mr. B. (Benne) van Leeuwen
Er liggen kansen in iedere lastige situatie
Mr. J.A. (Jeroen) de Waard
Maatwerk zonder ballast
Mw. Mr. V.J.C. (Vanessa) Pieters
Persoonlijke zaken vragen om een luisterend oor
Mw. Mr. J.J. (Cora) Blaak-Looij BA
Oplossingsgericht, niet denkend in problemen
Mr. J.A.M. (Jos) de Kerf
Uw advocaat, voor dienstverlening op maat!
Mw. Mr. W. (Wendy) van der Sande
Grensverleggend, voor de beste oplossing
Mr. J.S.W. (Jan-Willem) van Vossen
Creëren en identificeren van kansen