Mediation

 

Mediation

Ruzie met de buren over de erfafscheiding? In conflict met uw medeaandeelhouder over het toekomstbeleid van uw onderneming? Problemen met uw werkgever?
Hoe eerder u van zo’n probleem af bent, hoe beter. Zeker als u weer met elkaar verder wilt of moet. In vrijwel alle gevallen bestaat er een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is. Alleen: de ruzie is vaak al zo hoog opgelopen dat u die oplossing niet meer ziet. Dan kan mediation uitkomst bieden en u helpen het probleem op te lossen. Bij mediation bent ú als partijen degene die de oplossing realiseert. Met hulp van de mediator. De mediator brengt de communicatie weer op gang, bewaakt het proces en begeleidt de gesprekken.

Ook bij echtscheiding wordt de weg van mediation steeds vaker gekozen en dat is van harte aan te raden. De kracht van mediation is dat er aan het einde van een geslaagd traject geen verliezers zijn. Dat is wel zo prettig, ook als u na de scheiding nog veel met elkaar te maken hebt, bijvoorbeeld vanwege de kinderen.

Contact
Wilt u meer weten over mediation, neem dan contact op met Benne van Leeuwen (ADR geregistreerd arbiter/mediator), Vanessa Pieters (vFAS advocaat en scheidingsbemiddelaar) of  Wendy van der Sande (vFAS advocaat en scheidingsbemiddelaar).

 

 

Mr. B. (Benne) van Leeuwen
Er liggen kansen in iedere lastige situatie
Mr. J.A. (Jeroen) de Waard
Maatwerk zonder ballast
Mw. Mr. V.J.C. (Vanessa) Pieters
Persoonlijke zaken vragen om een luisterend oor
Mw. Mr. J.J. (Cora) Blaak-Looij BA
Oplossingsgericht, niet denkend in problemen
Mr. J.A.M. (Jos) de Kerf
Uw advocaat, voor dienstverlening op maat!
Mw. Mr. W. (Wendy) van der Sande
Grensverleggend, voor de beste oplossing
Mr. J.S.W. (Jan-Willem) van Vossen
Creëren en identificeren van kansen
Mr. I. (Ibrahim) Akkaya
Doortastend en betrokken