Ik ben slachtoffer

Ik kreeg een verkeersongeval

Weinig zaken kunnen zo snel zo veel ellende veroorzaken als een verkeersongeluk. Voor je het weet, ben je erbij betrokken. U kunt van alles meemaken, van (hopelijk) alleen blikschade tot ziekenhuisopnames en erger. Niet alleen uzelf kan dat overkomen, maar ook familieleden, kennissen enz. Dan wordt u er vanzelf ook mee geconfronteerd.

Het belangrijkste is natuurlijk de gezondheid. Dat gaat boven alles. Maar er kunnen ook allerlei financiële consequenties zijn. Variërend van kleine schadeposten, zoals telefoon- en parkeerkosten en bijvoorbeeld kosten van fysiotherapie, tot grote uitgaven vanwege (tijdelijke?) arbeidsongeschiktheid, blijvende pijnen en klachten, en ga zo maar door. En wat te denken van familie of anderen op wie u ineens een beroep moet gaan doen.

Het is van belang dat u dan objectief te horen krijgt wat uw rechten (en eventuele plichten) zijn. Daarvoor kunt u een beroep doen op Jos de Kerf. Hij is onze letselschadespecialist en hij heeft een ruime ervaring op het gebied van letselschade, ook als het gaat om verkeersongevallen. Bel hem gerust voor een vrijblijvende afspraak, eventueel bij u thuis.

Mr. B. (Benne) van Leeuwen
Er liggen kansen in iedere lastige situatie
Mr. J.A. (Jeroen) de Waard
Maatwerk zonder ballast
Mw. Mr. V.J.C. (Vanessa) Pieters
Persoonlijke zaken vragen om een luisterend oor
Mw. Mr. J.J. (Cora) Blaak-Looij BA
Oplossingsgericht, niet denkend in problemen
Mr. J.A.M. (Jos) de Kerf
Uw advocaat, voor dienstverlening op maat!
Mw. Mr. W. (Wendy) van der Sande
Grensverleggend, voor de beste oplossing
Mr. J.S.W. (Jan-Willem) van Vossen
Creëren en identificeren van kansen