Ik ben slachtoffer

Ik kreeg een ongeluk tijdens het werk

Veel mensen denken dat als iemand gewond raakt op zijn werk, de werkgever aansprakelijk is. Inderdaad is dat vaak zo, maar niet altijd. Het hangt namelijk helemaal af van de omstandigheden, van wat er gebeurd is. Niet voor niets zijn er heel veel uitspraken over de aansprakelijkheid van een werkgever en soms lijken die uitspraken niet consequent.

Schade na een bedrijfsongeval

Het belangrijkste is natuurlijk dat dat ongeval hopelijk niet al te ernstige consequenties heeft voor u. Gezondheid boven alles tenslotte. Maar daarnaast rijst dan wel de vraag of u een vergoeding voor die gevolgen kunt claimen. Ofwel, kunt u uw werkgever (of uw opdrachtgever als u bijvoorbeeld ZZP-er bent) aansprakelijk stellen voor wat u overkomen is? Zo ja, dan komt vraag twee aan de orde: wát kunt u vervolgens claimen? Ook hier zijn hele boeken over geschreven en er zullen er ongetwijfeld nog meer volgen.

Het is van belang om dan objectief te horen te krijgen wat uw rechten (en eventuele plichten) zijn. Onze letselschadespecialist Jos de Kerf heeft een ruime ervaring op het gebied van letselschade, ook op het gebied van arbeidsongevallen/bedrijfsongevallen. U kunt hem bellen om een afspraak te maken, eventueel bij u thuis. Dat eerste gesprek is dan geheel vrijblijvend.

Mr. B. (Benne) van Leeuwen
Er liggen kansen in iedere lastige situatie
Mr. J.A. (Jeroen) de Waard
Maatwerk zonder ballast
Mw. Mr. V.J.C. (Vanessa) Pieters
Persoonlijke zaken vragen om een luisterend oor
Mw. Mr. J.J. (Cora) Blaak-Looij BA
Oplossingsgericht, niet denkend in problemen
Mr. J.A.M. (Jos) de Kerf
Uw advocaat, voor dienstverlening op maat!
Mw. Mr. W. (Wendy) van der Sande
Grensverleggend, voor de beste oplossing
Mr. J.S.W. (Jan-Willem) van Vossen
Creëren en identificeren van kansen