Letselschade

Ik ben slachtoffer

Er zijn vele frustrerende zaken in iemands leven, maar een van de meest frustrerende is dat je letsel oploopt door toedoen van iemand anders.

Oorzaken letselschade

Letselschade kan verschillende oorzaken hebben. Het letsel kan ontstaan door een auto-ongeluk, door een misdrijf, door een fout van een dokter, onder werktijd; noem maar op. Maar in al die gevallen wordt u geconfronteerd met iets vervelends waarvan je maar af moet wachten of het over gaat, wanneer het over gaat én of de schade die je erdoor lijdt, vergoed wordt.

Dat kan tot discussies leiden met degene die voor dat letsel verantwoordelijk is. Immers, is hij ook van mening dat hij voor dat letsel aansprakelijk is? Erkent hij schadeposten die je daarvoor claimt? Gaat hij akkoord met het geclaimde bedrag? En, welk bedrag kun je nu eigenlijk claimen?

Waaruit bestaat letselschade?

Letselschade bestaat uit diverse onderdelen, zoals bijvoorbeeld verlies aan arbeidsvermogen (inkomstenderving), kosten van huishoudelijke hulp die je in moet huren, medische kosten waar je mee geconfronteerd wordt, reiskosten, soms kun je je eigen tuin of woning niet meer onderhouden, kosten van rechtsbijstand en smartengeld. Dit zijn schadeposten die stuk voor stuk discutabel kunnen zijn. Maar het zijn ook posten waar de meeste mensen geen ervaring mee hebben, gelukkig.

Mocht u of een bekende van u met zo’n situatie geconfronteerd worden, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Jos de Kerf . Hij is de letselschadespecialist van ons kantoor en hij heeft volop ervaring op dit rechtsgebied.

No cure no pay

Hij staat u graag te woord als u vragen heeft. En in sommige gevallen werkt hij op basis van no cure no pay. Ook dit legt hij graag vrijblijvend aan u uit.

 

Mr. B. (Benne) van Leeuwen
Er liggen kansen in iedere lastige situatie
Mr. J.A. (Jeroen) de Waard
Maatwerk zonder ballast
Mw. Mr. V.J.C. (Vanessa) Pieters
Persoonlijke zaken vragen om een luisterend oor
Mw. Mr. J.J. (Cora) Blaak-Looij BA
Oplossingsgericht, niet denkend in problemen
Mr. J.A.M. (Jos) de Kerf
Uw advocaat, voor dienstverlening op maat!
Mw. Mr. W. (Wendy) van der Sande
Grensverleggend, voor de beste oplossing
Mr. J.S.W. (Jan-Willem) van Vossen
Creëren en identificeren van kansen