Letselschade

Ik word aansprakelijk gesteld

Stel u wordt aansprakelijk gesteld, dan kan dat om allerlei redenen gebeuren. U kunt iemand hebben aangereden, u kunt iemand geduwd hebben die daardoor viel, u kunt een fout in uw werk gemaakt hebben, u kunt aangesproken worden voor schade die u veroorzaakt zou hebben, uw minderjarig kind kan schade veroorzaakt hebben. Van alles is mogelijk op het gebied van schade en aansprakelijkheid.

Als die schade letsel tot gevolg heeft (of als iemand letselschade claimt bij u), dan is het handig dat u zich kunt wenden tot een objectief iemand die ervaring heeft op dit gebied.

Daarvoor kunt u een beroep doen op Jos de Kerf. Hij is onze letselschadespecialist en hij heeft een ruime ervaring op het gebied van letselschade, ook op het gebied van slachtoffers van een misdrijf. U kunt hem altijd bellen om een afspraak te maken, eventueel bij u thuis. Dat eerste gesprek is dan geheel vrijblijvend. Dan heeft u in elk geval een eerste beeld van mogelijkheden, of onmogelijkheden. Want tussen gelijk hebben en gelijk krijgen zit soms een verschil. Het is aan Jos de Kerf om dat verschil voor u zichtbaar te maken.

Mr. B. (Benne) van Leeuwen
Er liggen kansen in iedere lastige situatie
Mr. J.A. (Jeroen) de Waard
Maatwerk zonder ballast
Mw. Mr. V.J.C. (Vanessa) Pieters
Persoonlijke zaken vragen om een luisterend oor
Mw. Mr. J.J. (Cora) Blaak-Looij BA
Oplossingsgericht, niet denkend in problemen
Mr. J.A.M. (Jos) de Kerf
Uw advocaat, voor dienstverlening op maat!
Mw. Mr. W. (Wendy) van der Sande
Grensverleggend, voor de beste oplossing
Mr. J.S.W. (Jan-Willem) van Vossen
Creëren en identificeren van kansen