Ik ben slachtoffer

De arts/zorgverlener maakte een medische fout

De medische zorg in Nederland staat goed bekend. Toch worden ook daar wel eens fouten gemaakt. Een verkeerde behandeling, een prothese die kapot gaat, een foutieve diagnose, een te late behandeling, een huisarts die niet komt. Het doet zich allemaal voor, helaas. En nog erger is het als het u overkomt. Want dan zit u ineens in een hoek waar u helemaal niet had willen zitten.

Schade als gevolg van een medische fout

Uiteraard is dan allereerst van belang dat u zo snel en zo goed mogelijk herstelt. Maar naast uw gezondheid kunt u ook geconfronteerd worden met allerlei onkosten en ongemakken.  Variërend van kleine schadeposten zoals telefoon- en parkeerkosten en bijv. kosten van fysiotherapie, tot grote uitgaven vanwege (tijdelijke?) arbeidsongeschiktheid, blijvende pijnen en klachten, en ga zo maar door.

Dan wilt u objectief te horen krijgt wat uw rechten (en eventuele plichten) zijn. Daarvoor kunt u een beroep doen op Jos de Kerf. Hij is onze letselschadespecialist en hij heeft een ruime ervaring op het gebied van letselschade, ook als het gaat om het behartigen van de belangen van slachtoffers van medische fouten. Bel hem gerust voor een eerste vrijblijvend gesprek, eventueel bij u thuis.

Mr. B. (Benne) van Leeuwen
Er liggen kansen in iedere lastige situatie
Mr. J.A. (Jeroen) de Waard
Maatwerk zonder ballast
Mw. Mr. V.J.C. (Vanessa) Pieters
Persoonlijke zaken vragen om een luisterend oor
Mw. Mr. J.J. (Cora) Blaak-Looij BA
Oplossingsgericht, niet denkend in problemen
Mr. J.A.M. (Jos) de Kerf
Uw advocaat, voor dienstverlening op maat!
Mw. Mr. W. (Wendy) van der Sande
Grensverleggend, voor de beste oplossing
Mr. J.S.W. (Jan-Willem) van Vossen
Creëren en identificeren van kansen