Informatie over corona (COVID 19)

Gevolgen corona voor ondernemers

Voor veel ondernemers zijn dit zware tijden door het wegvallen van de omzet. Vooral de kleine ondernemers en de sectoren als horeca en toerisme kunnen veel last hebben van de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd om het virus te bestrijden. Via sociale media zien we veel creatieve oplossingen om toch omzet te kunnen draaien en niet om te vallen, maar dit is lang niet voor iedereen mogelijk. En de grote vraag is, hoe lang gaat dit nog duren? Verkeert u in zwaar weer dan is het verstandig tijdig actie te ondernemen. Onze deskundigen kunnen u helpen om in het juiste perspectief de problemen aan te pakken en de juiste beslissingen te nemen. Kijkt u ook eens op onze pagina Preventief.

Gevolgen corona voor particulieren

Maar ook voor particulieren kunnen er gevolgen zijn zoals een al geboekte reis deze zomer. Kan dit wel doorgaan en wat zijn de financiële gevolgen als de reis wordt geannuleerd? Kan de overheid mij zomaar verbieden in mijn vakantiehuis te verblijven of op een vakantiepark? Hierover kunt u meer lezen in de blogs. Zijn er zaken waarbij u advies nodig heeft, dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons kantoor.

Meer informatie over het coronavirus

Meer actuele informatie over het verloop van het coronavirus vindt u op de sites van de RIVM en Rijksoverheid.
Informatie over de NOW (De tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid) kunt u vinden op de website van het UWV.
Wilt u meer weten over corona en de privacywetgeving/AVG lees dan de blog ‘Werknemers, privacy en corona’ of ga naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Coronamaatregelen op kantoor

Zoals aangegeven is het inmiddels weer mogelijk om met onze advocaten persoonlijk op kantoor af te spreken. Om dit zo veilig mogelijk te maken hebben wij een aantal aanpassingen doorgevoerd. Wij volgen hierbij de RIVM-richtlijnen:

 

Mr. B. (Benne) van Leeuwen
Er liggen kansen in iedere lastige situatie
Mr. J.A. (Jeroen) de Waard
Maatwerk zonder ballast
Mw. Mr. V.J.C. (Vanessa) Pieters
Persoonlijke zaken vragen om een luisterend oor
Mw. Mr. J.J. (Cora) Blaak-Looij BA
Oplossingsgericht, niet denkend in problemen
Mr. J.A.M. (Jos) de Kerf
Uw advocaat, voor dienstverlening op maat!
Mw. Mr. W. (Wendy) van der Sande
Grensverleggend, voor de beste oplossing
Mr. J.S.W. (Jan-Willem) van Vossen
Creëren en identificeren van kansen