Contracten

Opstellen en controleren van overeenkomsten

Het opstellen van juiste en volledige overeenkomsten wordt in de praktijk erg onderschat. Of men heeft de tijd er niet voor en gaat direct aan de slag. Of het heeft geen prioriteit en zodoende komt er nooit meer wat op papier te staan. Toch is het erg belangrijk dat als u zaken doet, groot of klein, de afspraken daarover op papier worden gezet. En dat niet alleen, het is ook belangrijk dat het juist en volledig gebeurt. Denk daarbij ook aan afspraken over betalingstermijnen, garanties en beëindiging van de overeenkomst.

Bewijsprobleem

Met het juist en volledig formuleren van overeenkomsten voorkomt u veel problemen en discussies achteraf. Als er bijvoorbeeld alleen maar mondeling afspraken zijn gemaakt, heeft u vaak een bewijsprobleem als u zich op de afspraken beroept en nakoming daarvan eist. U kunt simpelweg niet bewijzen dat de afspraken op die manier zijn gemaakt. VLDW Advocaten is gespecialiseerd in het opstellen en controleren van overeenkomsten. Of u nu een product of een dienst levert of dat u een product of dienst afneemt van een ander, wij kunnen u bijstaan en adviseren.

Verschil opschortende en ontbindende voorwaarde?

Weet u bijvoorbeeld wat het verschil is tussen een opschortende voorwaarde en een ontbindende voorwaarde? Wij leggen het hier uit.

Mr. B. (Benne) van Leeuwen
Er liggen kansen in iedere lastige situatie
Mr. J.A. (Jeroen) de Waard
Maatwerk zonder ballast
Mw. Mr. V.J.C. (Vanessa) Pieters
Persoonlijke zaken vragen om een luisterend oor
Mw. Mr. J.J. (Cora) Blaak-Looij BA
Oplossingsgericht, niet denkend in problemen
Mr. J.A.M. (Jos) de Kerf
Uw advocaat, voor dienstverlening op maat!
Mw. Mr. W. (Wendy) van der Sande
Grensverleggend, voor de beste oplossing
Mr. J.S.W. (Jan-Willem) van Vossen
Creëren en identificeren van kansen