Ondernemingsrecht

Geschillen

Zowel met uw partners als met derden kunt u in conflict komen. Binnen een samenwerking is dit zeer ingrijpend. We spreken ook wel van een zakelijke echtscheiding. Vaak breng je meer tijd door met degene met wie je samenwerkt dan met je levenspartner… Als die samenwerking dan vastloopt geeft dat veel emotie. Juist dan is het goed afstand te nemen en aan een ander advies te vragen.

Bij geschillen tussen aandeelhouders of vennoten/maten is het van groot belang dat er zorgvuldig gekeken wordt naar de onderlinge rechtsverhouding en hoe tot een oplossing kan worden gekomen. Daarbij speelt bij de zakelijke scheiding niet alleen het belang van de partijen die samenwerken, maar ook het belang van de onderneming. Er zijn dan tal van procedures die gevoerd kunnen worden. Maar wat nog belangrijker is, is het in kaart brengen van elkaars rechten en plichten, de overige belangen en hoe je daar tegenaan moet kijken. Graag zijn wij u dan van dienst om u daarbij te helpen inzicht te krijgen.

Onze ondernemingsrechtadvocaten zijn gespecialiseerd in dit soort vraagstukken. Ook beschikken wij over expertise als arbiter en mediator. Graag kijken we met u mee, brengen belangen in kaart en maken samen met u keuzes om hierin een uitweg te vinden.

Mr. B. (Benne) van Leeuwen
Er liggen kansen in iedere lastige situatie
Mr. J.A. (Jeroen) de Waard
Maatwerk zonder ballast
Mw. Mr. V.J.C. (Vanessa) Pieters
Persoonlijke zaken vragen om een luisterend oor
Mw. Mr. J.J. (Cora) Blaak-Looij BA
Oplossingsgericht, niet denkend in problemen
Mr. J.A.M. (Jos) de Kerf
Uw advocaat, voor dienstverlening op maat!
Mw. Mr. W. (Wendy) van der Sande
Grensverleggend, voor de beste oplossing
Mr. J.S.W. (Jan-Willem) van Vossen
Creëren en identificeren van kansen