Uitvoering

Klachten over het werk

Bij het bouwen van bijvoorbeeld een woning, een aanbouw of een bedrijfspand gebeurt het nog al eens dat er zaken niet juist worden uitgevoerd of dat er schade ontstaat tijdens de werkzaamheden. Daarbij zijn vaak meerdere partijen betrokken en zijn er diverse contractuele relaties waarop verschillende voorwaarden van toepassing zijn verklaard. Kortom: vaak een juridisch ingewikkelde situatie. Het is dan van belang dat u tijdig de juiste partij aanspreekt. Doet u dit niet, dan kan dat vervelende en fatale gevolgen hebben.

Wanneer er gebreken ontstaan tijdens de uitvoering van de bouwwerkzaamheden of na oplevering van het bouwwerk, is het dus van belang tijdig de juiste stappen te zetten. Of dit nu gaat om het tijdig verzoeken om de gebreken te herstellen of het eisen van een schadevergoeding kunnen wij u daarin bijstaan.

Niet alleen als u een partij wilt aanspreken, kunnen wij u bijstaan, dit geldt ook wanneer u door een wederpartij wordt aangesproken tot herstel of betaling van schadevergoeding. Aarzel dus niet en neem vrijblijvend contact op met Jan-Willem van Vossen.

Mr. B. (Benne) van Leeuwen
Er liggen kansen in iedere lastige situatie
Mr. J.A. (Jeroen) de Waard
Maatwerk zonder ballast
Mw. Mr. V.J.C. (Vanessa) Pieters
Persoonlijke zaken vragen om een luisterend oor
Mw. Mr. J.J. (Cora) Blaak-Looij BA
Oplossingsgericht, niet denkend in problemen
Mr. J.A.M. (Jos) de Kerf
Uw advocaat, voor dienstverlening op maat!
Mw. Mr. W. (Wendy) van der Sande
Grensverleggend, voor de beste oplossing
Mr. J.S.W. (Jan-Willem) van Vossen
Creëren en identificeren van kansen