Bankrecht

Kredietopzegging

De meeste ondernemingen kunnen niet zonder financiering. Daar is ook niets mis mee. Bankfinancieringen maken het voor een ondernemer immers mogelijk om grote investeringen te doen, om een ander bedrijf over te nemen, om te groeien of -helaas- om tegenvallers op te vangen.

Vervelender wordt het als zo’n financiering opgezegd wordt. Doorgaans is dat niet onverwacht of niet onterecht. Maar er zijn ook situaties waarbij u en de bank hierover van mening verschillen. Bijvoorbeeld omdat u ten onrechte beschuldigd wordt van fraude of van misbruik. Banken kunnen daarin soms een conclusie trekken waarbij weinig ruimte is voor weerwoord. Sterker nog, soms wordt zelfs een woningfinanciering opgezegd terwijl de rente en aflossing gewoon opgebracht wordt. Bijvoorbeeld omdat de bank witwaspraktijken aanwezig acht. Zelfs een gewone bankrekening kan om die reden worden opgezegd.

Weet dat u in dat soort situaties een beroep op ons kunt doen. Wij geven u een eerlijk beeld over uw kansen. Zien wij die onvoldoende aanwezig, dan geven wij dat van te voren aan. Daarmee voorkomen wij dat uw frustraties en teleurstellingen (en uw kosten) nog verder oplopen. Zien wij die mogelijkheden wel, dan gaan wij daarvoor!

Mr. B. (Benne) van Leeuwen
Er liggen kansen in iedere lastige situatie
Mr. J.A. (Jeroen) de Waard
Maatwerk zonder ballast
Mw. Mr. V.J.C. (Vanessa) Pieters
Persoonlijke zaken vragen om een luisterend oor
Mw. Mr. J.J. (Cora) Blaak-Looij BA
Oplossingsgericht, niet denkend in problemen
Mr. J.A.M. (Jos) de Kerf
Uw advocaat, voor dienstverlening op maat!
Mw. Mr. W. (Wendy) van der Sande
Grensverleggend, voor de beste oplossing
Mr. J.S.W. (Jan-Willem) van Vossen
Creëren en identificeren van kansen