Mw. Mr. J. (Jannine) de Bonte-Meijer

Beëdigd in 2013

Na mijn rechtenstudie in Rotterdam te hebben afgerond en enige tijd bij de Rechtbank Rotterdam te hebben gewerkt, was de keuze voor mij duidelijk: ik wil de advocatuur in. Het vertalen van feiten naar een juridische analyse en het opkomen voor de belangen van cliënten, trekken mij erg aan in het vak. Bovendien is geen dag hetzelfde in de advocatuur.

Bij VLDW Advocaten houd ik mij bezig met allerlei juridische zaken waar de ondernemer mee te maken kan krijgen. Of het nu gaat om het opstellen van algemene voorwaarden, het vormgeven van commerciële contracten of het adviseren en procederen in bijvoorbeeld aansprakelijkheidskwesties: u kunt daarvoor bij mij terecht, zodat u zich als ondernemer kunt focussen op hetgeen u het liefst doet, namelijk ondernemen. Mijn voorkeur gaat uit naar het bereiken van een oplossing tussen partijen zelf, maar mocht het nodig zijn om een gerechtelijke procedure te starten kan ik u daarin ook deskundig bijstaan.

Na te zijn geboren en getogen op één van de Zuid-Hollandse eilanden (nét niet Zeeland), ben ik inmiddels verhuisd naar het Zeeuwse en voel ik mij volledig ingeburgerd tussen de nuchtere Zeeuwen. Mocht u een juridisch vraagstuk hebben of graag een praktisch advies ontvangen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Jannine de Bonte heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht haar om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Mr. B. (Benne) van Leeuwen
Er liggen kansen in iedere lastige situatie
Mr. J.A. (Jeroen) de Waard
Maatwerk zonder ballast
Mw. Mr. V.J.C. (Vanessa) Pieters
Persoonlijke zaken vragen om een luisterend oor
Mw. Mr. J.J. (Cora) Blaak-Looij BA
Oplossingsgericht, niet denkend in problemen
Mr. J.A.M. (Jos) de Kerf
Uw advocaat, voor dienstverlening op maat!
Mw. Mr. W. (Wendy) van der Sande
Grensverleggend, voor de beste oplossing
Mw. Mr. J. (Jannine) de Bonte-Meijer
Oplossen door mee te denken
Mr. J.S.W. (Jan-Willem) van Vossen
Creëren en identificeren van kansen